Suomi Finland 100 Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2018

facebook twitter instagram youtube

NUKU RAUHASSA – mistä on kyse?

NUKU RAUHASSA on turvallisuustoimijoiden yhteistyöhanke, jolla juhlistetaan 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Hanke on osa Valtioneuvoston kanslian virallista Suomi 100 -ohjelmaa. Tarkoituksena on lisätä tietämystä kokonaisturvallisuudesta ja motivoida kansalaisia osallistumaan vapaaehtoiseen maanpuolustus- ja turvallisuustyöhön. Veteraanien perinnön välittäminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen ovat hankkeen keskiössä.

Kampanjan teemana on Nuku rauhassa - jotta kaikki Suomessa voivat nukkua rauhassa. Ainutlaatuinen, valtakunnallisesti toteutettava hanke tuo yhteen kaikki keskeiset kokonaisturvallisuuden toimijat: kansalaiset, järjestöt, viranomaiset ja yritykset. Hanke toteutetaan yhteistyössä maanpuolustus- ja turvallisuusjärjestöjen, viranomaisten sekä veteraanijärjestöjen kanssa.

Nuku rauhassa -hanke koostuu kattavasti viestintäkampanjansta sekä eri puolilla Suomea järjestettävästä tapahtuma- ja seminaarisarjasta, joka huipentuu elokuussa päätapahtumaan Helsingin Kansalaistorilla. Löydä sinua lähinnä oleva tilaisuus kampanjan tapahtumakalenterista.

Lisää pointteja