Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2021

facebook twitter instagram youtube

Äänestä suosikkikappaleesi soittokuntien soitettavaksi

Suuri suomalaisen puhallin- ja viihdemusiikin toivekonsertti järjestetään Nuku rauhassa -kokonaisturvallisuustapahtumassa Töölönlahden puistossa lauantaina 19.8.2017 klo 16. Konsertin kappaleiden äänestys on nyt auki!

04.05.2017

Äänestä suosikkikappalettasi soitettavaksi kesän suurimmassa puhallin- ja viihdemusiikin toivekonsertissa. Voit äänestämällä vaikuttaaa konsertin ohjelmistoon valitsemalla kustakin kategoriasta yhden juuri sinulle mieluisimman teoksen tai ehdottamalla omaa kappalettasi, jota ei listalta löydy. Halutessasi voit myös kertoa valintaasi liittyvän muiston tai tarinan. Ehkäpä juuri sinun tarinasi kerrotaan konsertin juonnoissa.

Äänestä suosikkejasi 15.5. mennessä osoiteessa: https://my.surveypal.com/Nuku-rauhassa-toivekonsertti-
 
Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi kahden hengen lippupakettia vuoden 2018 Hamina Tattoo marssishow -esitykseen sekä tuotepalkintoja. Arvonta suoritetaan konsertin yhteydessä.

Konserttikokoonpanon muodostavat Kaartin soittokunta, Helsingin poliisisoittokunta, Helsingin palokunnan soittokunta ja Etelä-Suomen maanpuolustussoittokunta solisteineen. Kapellimestareina toimivat Elias Seppälä ja orkestereiden omat kapellimestarit.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. 

Päätapahtumassa musiikki yhdistää

Helsingin Kansalaistorilla ja Töölönlahdella järjestetään Nuku rauhassa -hankkeen päätapahtuma Musiikki yhdistää pe ja la 18.–19.8. klo 10–18 (päivittäin). Kokonaisturvallisuutta ja maanpuolustusta esittelevä tapahtuma sisältää aktivoivia toimintarasteja ja kilpailuja sekä kalustoesittelyjä ja toimintanäytöksiä. Päätapahtuman teeman mukaisesti erilaiset soittokunnat viihdyttävät yleisöä viikonlopun ajan.

Perjantai 18.8.

klo 10–10.30 Nuku rauhassa -tapahtuman avaus
Kaartin Soittokunta kapellimestarinaan Pasi-Heikki Mikkola
Kansalaistorin esiintymislava

klo 13.30–14.15 Vartioparaatin päätös ja kuviomarssiesitys
Kaartin Soittokunta kapellimestarinaan Pasi-Heikki Mikkola
Kansalaistori/tapahtumakenttä

Sweden International Tattoo -festivaalilla keväällä esiintynyt Kaartin soittokunta tarjoilee kuviomarssiesityksessään suomalaista musiikkia. Avausnumerona on Martti Parantaisen Joulukuun kuudes, joka myös soitetaan Linnan juhlissa vuosittain sisääntulomusiikkina. Sitä seuraa kansanmusiikkiyhtye Värttinan alkuvoimainen Nahkaruoska, jonka jälkeen laskeudutaan kauniiseen Jean Sibeliuksen Nocturneen. Esityksen huipentaa Lasse Erolan Intensiivinen ja energinen osa sarjasta puhallinorkesterille.

klo 15.30–16.00 New Orleans hengessä svengaavaa riemukasta dixieland-musiikkia
Kaartin soittokunta ja Tusan Brass -yhtye
Kansalaistori

klo 16–17.30 Suuri viihdekonsertti
Helsingin Poliisisoittokunta kapellimestari Sami Ruusuvuoren johdolla. Solistina Laura Voutilainen.
Tapahtumapaikan esiintymislava

Se ainoa ja oikea, yleisön ylistämä Helsingin poliisisoittokunta tarjoaa yhdessä solistina toimivan Laura Voutilaisen kanssa kengänkärkiä nostattavan viihdekonsertin, jossa yleisöllä on lupa nautiskella Lauran vuosien varrella tunnetuksi tekemistä hitti-biiseistä sekä Poliisisoittokunnan omista vauhdikkaista orkesterinumeroista.

Lauantai 19.8.

klo 10.30–11.15 Lasten konsertti: Kutsu poliisi 112
Helsingin Poliisisoittokunta ja Nallekopla kapellimestarinaan Sami Ruusuvuori.
Tapahtumapaikan esiintymislava

klo 11.30–12.15 Iloisia sävelmiä meiltä ja muualta
Helsingin Palokunnan soittokunta kapellimestari Esko Heikkisen johdolla. Solistina Meelis Tammemägi sekä orkesterin solistit.
Kansalaistorin esiintymislava

klo 13.00–13.45 Viihdekonsertti
Etelä-Suomen maanpuolustussoittokunta
Tapahtumapaikan esiintymislava

Koko perheelle tuttuja ja vauhdikkaita orkesteriteoksia: marsseja, laulelmia ja iskelmää.

klo 14.30–15.00 New Orleans hengessä svengaavaa riemukasta dixieland-musiikkia
Kaartin soittokunta ja Tusan Brass -yhtye
Kansalaistori

klo 16.00–17.30 Suuri suomalaisen puhallin- ja viihdemusiikin toivekonsertti
Etelä-Suomen maanpuolustussoittokunta, Helsingin Palokunnan soittokunta, Helsingin Poliisisoittokunta, Kaartin soittokunta
Kapellimestareina Elias Seppälä ja soittokuntien omat kapellimestarit.
Solisteina mm. Heikki Mäntynen, Satu Eronen, Pemo Ojala ja Meelis Tammemägi.
Tapahtumapaikan esiintymislava

Nuku rauhassa -kokonaisturvallisuustapahtuma päättyy suureen suomalaisen puhallin- ja viihdemusiikon toivekonserttiin, jonka ohjelman ovat kuulijat rakentaneet. Yli sadan hengen orkesteri puhaltaa ilmoille kuulijoiden rakkaimmat toiveet.

Lisätietoja Nuku rauhassa -päätapahtumasta.
Päätapahtuman Facebook-sivu

Jaa teksti:

Perjantaina 18.8 klo 16 Nuku rauhassa -päätapahtumassa Helsingin kansalaistorilla Laura Voutilainen ja Helsingin poliisisoittokunta tarjoaa kengänkärkiä nostattavan viihdekonsertin, jossa yleisöllä on lupa nautiskella.