Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2021

facebook twitter instagram youtube

#Haastaitsesi: Kutsu tubettajille ja bloggareille

Haluatko kokeilla, miltä tuntuu astua mukavuusalueen ulkopuolelle? Pärjäisitkö intissä? Entä ilman valmista yösijaa ja ruokaa metsässä tai sotilasurheilulajeissa? 

05.04.2017

NUKU RAUHASSA – Kokonaisturvallisuuden Suomi 100 -hanke tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden osallistua ilmaiseksi* nuorille suunnattuun turvallisuuskoulutukseen. Tule haastamaan itsesi ja oppimaan uutta. Koulutuksessa pääset tutustuman Puolustusvoimien suljetuille saarille, kokeilemaan selviytymistaitoja maastossa ja testaamaan kuntosi intin esteradalla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kuvata ja jakaa kokemuksesi somessa myös muille!

Valitse itseäsi kiinnostava koulutus kesän kurssitarjonnasta, ja ilmoittaudu mukaan! Pidä kiirettä, sillä paikkoja on rajoitetusti.
Alaikäraja kursseille on 15 vuotta. Lisäksi sinun tulee olla Suomen kansalainen.

SELVIYTYMISKURSSI 9.–11.6.2017, Upinniemen saaristo (Kirkkonummi)
Opit, miten selvitä vähintään viikko hengissä erämaa-olosuhteissa pelkällä neuvokkuudella, apunasi vain puukko, tulukset ja pullo vettä. Koet kylmää, nälkää ja janoa, mutta lopussa on voittajafiilis! Mukaan tarvitset vain oikean asenteen. Kokeneet kouluttajat pitävät huolen turvallisuudestasi, ja opettavat sinut rakentamaan itsellesi suojan, tekemään tuluksilla tulen, valmistamaan juomakelposta vettä ja löytämään ravintoa metsästä. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, normaali peruskunto riittää.

INTTIHAASTE 10.6.2017, Santahamina (Helsinki)
Koe adrenaliinilla, hyvällä energialla ja kovalla asenteella varustettu päivä Puolustusvoimien suljetulla saarella. Pääset mm. haastamaan itsesi ja muut armeijan esteradalla, testaamaan ja oppimaan sotilasurheilulajeja sekä laskeutumaan köydellä seinää pitkin. 

Tervetuloa!

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Miia Iivari (MPK)
miia.iivari [at] mpk.fi / 040 522 0024

Hankekoordinaattori Kaisa Tölli
kaisa.tolli [at] maanpuolustuksentuki.fi / 040 554 8805

* Huom. Kurssien hinnat muille kuin tubettajille ja bloggareille 50 € / vrk

Tutustu Nuku rauhassa-hankkeeseen ja muuhun koulutustarjontaan.

 

Jaa teksti:

Koe elämyksellinen turvallisuushaaste #asenneratkaisee #nukurauhassa