Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2023

facebook twitter instagram youtube

Info

NUKU RAUHASSA

Kokonaisturvallisuuden yhteistyöhanke

Valtakunnallinen Nuku rauhassa -hanke jatkuu ja kerää yhteen kaikki keskeiset kokonaisturvallisuuden toimijat: kansalaiset, järjestöt, viranomaiset ja yritykset. Hanke käynnistettiin Suomi100-juhlahankkeena vuonna 2017. Hankkeen teemana on NUKU RAUHASSA - jotta Suomessa kaikki voivat nukkua rauhassa.

Maanpuolustuksen Tuki ry:n koordinoima hanke toteutetan yhteistyössä vapaaehtoisten maanpuolustus- ja turvallisuusjärjestöjen, veteraanijärjestöt ja viranomaisten kanssa. Mukana ovat olleet mm. Sisäministeriö, Puolustusministeriö, Turvallisuuskomitea, Huoltovarmuuskeskus, Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, Tulli, Poliisi, Pelastustoimi ja Hätäkeskuslaitos. 

Erityisesti lapsille ja nuorille suunnatun hankkeen tarkoituksena on lisätä tietämystä kokonaisturvallisuudesta ja motivoida heitä osallistumaan vapaaehtoiseen maanpuolustus- ja turvallisuustyöhön. Veteraanien perinnön välittäminen ja syrjäytymisen torjuminen ovat hankkeen keskiössä. Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan turvallisuustoimijoiden yhteistyötä ja rakentamaan kokonaisturvallisuudesta osa Suomen maabrändiä. Voittoa tavoittelematon hanke toteutetaan pitkälti vapaaehtoisvoimin ja vastikkeettoman työn osuus on siinä erittäin suuri.

Nuku rauhassa -hankkeessa toteutetaan vuosittain koko perheelle suunnattuja maksuttomia kokonaisturvallisuustapahtumia vaihtuvilla paikkakunnilla. Vuonna 2022 toteutetaan yksi tapahtuma Helsingissä Rautatientorille 20.-21. toukokuuta.  

Yhteystiedot

NUKU RAUHASSA -hanke:

Olli Alho, MPT:n asiamies ​040 866 9690
olli.alho [at] maanpuolustuksentuki.fi

 


Sov tryggt

Jubileumsprojektet fortsätter år 2022

Läs mer »

Sleep easy

Centennial project Comprehensive Security in Finland continues

Read more »