Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2019

facebook twitter instagram youtube

Nuku rauhassa Turku

Nuku rauhassa -hanke kokoaa yhteen kokonaisturvallisuuden viranomaiset, vapaaehtoisjärjestöt ja kansalaiset. Vuoden ensimmäinen tapahtuma järjestetään Turussa Varvintorilla 24.-25. toukokuuta. Tapahtuma on yleisölle avoin, ilmainen ja sopii koko perheelle. 
24.05.2019
Turku

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana yleisö pääsee tutustumaan turvallisuusalan viranomaisiin ja järjestöihin toimintarastien ja kalustoesittelyjen muodossa. Lisäksi osallistujat pääsevät edellisvuosien tapahtumista tutulla tavalla seuraamaan mm. toimintanäytöksiä ja konsertteja sekä virkistäytymään Sotilaskodissa. Yleisölle avoin ilmaistapahtuma tuo yhteen kaikki keskeiset turvallisuusviranomaiset ja -järjestöt. 

Tapahtuma on osa Nuku rauhassa -yhteistyöhanketta, joka käynnistettiin vuonna 2017 osana Suomi100-ohjelmaa. Maanpuolustuksen Tuki ry:n koordinoiman hankkeen tarkoituksena on lisätä tietämystä kokonaisturvallisuudesta ja motivoida osallistumaan vapaaehtoiseen maanpuolustus- ja turvallisuustyöhön. Pääkohderyhmänä ovat lapset ja nuoret.
Turussa Nuku rauhassa -tapahtuman koordinaattorina toimii Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK:n Lounais-Suomen maanpuolustuspiiri.

Draft
Jaa tapahtuma: