Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2023

facebook twitter instagram youtube

Nuku rauhassa -turvallisuuspäivät Rautatientorilla 20.–21.5.2022

20.05.2022
Helsinki

Nuku rauhassa -turvallisuuspäivä avaa mahdollisuuden tutustua kokonaisturvallisuuden kannalta merkittäviin viranomaisiin, järjestöihin ja yrityksiin. Tapahtuman tavoitteena on lisätä erityisesti nuorten tietämystä kokonaisturvallisuudesta. Arjen turvallisuuden perusteet, viranomaisten työ ja vapaaehtoisjärjestöjen toiminta tulevat tutuiksi mm. toiminnallisilla esittelypisteillä ja vauhdikkaissa näytöksissä.

Turvallisuuspäivä on avoin, maksuton ja soveltuu kaiken ikäisille.

Tapahtuman näytteilleasettajia ovat muun muassa Kaartin jääkärirykmentti, Säteilyturvakeskus, Liikenneturva, Pääkaupungin turvakoti, Helsingin pelastusliitto, Kesko, Maanpuolustuskoulutusyhdistys ja Helsingin Reservipiirit. Helsinki-Santahamina sotilaskotiyhdistyksen pisteellä voi ostaa pientä purtavaa. Tapahtuman musiikkimaisemasta päävastuun kantaa MPK Etelä-Suomen maanpuolustussoittokunta.

Päihteiden hallussapito ja käyttäminen on kiellettyä tapahtuma-alueella. Tapahtuma-alueella kiellettyjä esineitä ovat polkupyörät, potkulaudat sekä muiden vahingoittamiseen soveltuvat esineet.

Turvallisuuspäivät toteuttaa Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK:n Etelä-Suomen maanpuolustuspiiri. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on K-ryhmä. Turvallisuuspäivät ovat osa valtakunnallista Nuku rauhassa -hanketta, joka käynnistettiin Suomi100-juhlahankkeena vuonna 2017. Hankkeen mahdollistajana toimii Maanpuolustuksen Tuki ry.

Tapahtuma avoinna perjantaina klo 10-18 ja lauantaina klo 10-14.

Lisätietoja
Tuomas Hauvala
Projektipäällikkö
Nuku rauhassa 2022
050 374 0000
tuomas.hauvala [at] mpk.fi

Draft
Jaa tapahtuma: