Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2019

facebook twitter instagram youtube

Broman Group

Broman Group on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1965. Yritykseen kuuluvat Motonet ja AD VaraosaMaailma sekä BG Varasto.

Broman Group on isänmaallinen ja suomalaisuudestaan erityisen ylpeä. Yritys tekee työtä paitsi oman menestyksensä myös ympäröivän yhteiskunnan hyväksi. Se edistää suomalaista hyvinvointia tukemalla vuosittain monia yleishyödyllisiä kohteita, kuten lasten ja nuorten avustustyötä, urheilua, kulttuuria, sotaveteraaneja ja maanpuolustustyötä – jotta suomalaiset voisivat nukkua yönsä rauhassa!

Broman Group on valittu vuoden 2015 Perheyritykseksi Suomessa. Valinnan teki Perheyritysten liitto, joka edistää suomalaisten perheyritysten toimintaedellytyksiä ja vastuullista omistajuutta. Perheyrityksessä perhe, omistaminen ja liiketoiminta ovat kytköksissä toisiinsa.

Yli 1500-päisen henkilökunnan menestyksekäs työ on kasvattanut Broman Groupista yhden Suomen parhaista yrityksistä, jonka kannattavuus on erinomaisella tasolla. Se on monella alalla markkinajohtaja. Pyrkimys pitkäjänteiseen ja eettisesti kestävään kaupantekoon on tuottanut tulosta. Yrityksen perustajan kauppaneuvos Väinö H. Bromanin ajatus “ajattele globaalisti, toimi paikallisesti”, on kantanut hedelmää vuodesta toiseen.

Broman Group kasvaa ja kehittyy edelleen voimakkaasti. Tästä kuuluu suuri kiitos yrityksen asiakkaille, jotka jo vuosia ovat osoittaneet suurta luottamusta.

Lisätietoja: www.bromangroup.fi