Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2019

facebook twitter instagram youtube

Eko-Aims Oy

1990-luvulla perustettu Eko-Aims Oy on pohjoiskarjalainen perheyritys. Yritys on merkittävä kehittäjä ja markkinajohtaja optisen urheiluammunnan alueella.

Menestyksen perustana on alan huippuosaajien käyttö, läheinen yhteistyö urheilijoiden ja kilpailujärjestäjien kanssa sekä joustava yrityksen sisäinen tuotantorakenne suunnittelusta ja osavalmistuksesta kokoonpanoon. Yrityksen tuotteita viedään kaikkialla maailmaan ja viennin osuus onkin yli 90 % tuotannosta.

Alkuperäinen Eko-Aims-ammuntajärjestelmä perustuu aseessa olevaan kameraan ja taulussa olevaan IR-valoon. Tähän tekniikkaan pohjautuvat myös näkövammaisten ammunta- ja tähtäyslaitteet. Tuotevalikoimaa laajennettiin 2010-luvulla laserpulssiin perustuvilla tuotteilla.

Merkittävimpiä käyttäjäryhmiä ovat ampumaurheilijat ja heidän järjestönsä, nykyaikaiset 5-ottelijat ja ampumahiihtäjät, näkövammaiset paraurheilijat, metsästäjät, puolustusvoimat ja reserviläisjärjestöt, poliisi, huvipuistot ja viihdekeskukset.

Optisen urheiluammunnan tuotteet markkinoidaan Ecoaims-tuotemerkin alla ja ovat turvallisia ja taloudellisia käyttää sekä tehokkaita ammunnan harjoittelussa.

Lisätietoja: www.ecoaims.com