Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2019

facebook twitter instagram youtube

Evli

Evli on vuonna 1985 perustettu, sijoittamiseen erikoistunut aito yksityispankki. Evli auttaa asiakkaita saavuttamaan sijoitustavoitteensa ja minimoimaan sijoittamiseen liittyvät riskit. Evli hallinnoi 10 miljardin euron varallisuutta.

Evlin toimintaa ohjaavat yhtiön keskeiset arvot: yrittäjähenkisyys, hyvät suhteet, jatkuva oppiminen ja kehittyminen sekä rehellisyys.

Tarjoamme yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille laaja-alaisen tuotevalikoiman sekä vahvaan ammattitaitoon perustuvaa asiakaspalvelua sijoittamisessa ja varainhoidossa. Liiketoimintamme ytimen muodostavat varainhoito-, pääomamarkkinat ja corporate finance -palvelut. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa.

Lisätietoja: www.evli.com

Evlin artikkelit

Euroopan uhkakuvat: Terrorismi, ilmastonmuutos ja kyberhyökkäykset

31.05.2017

Euroopan uhkakuvat ovat muuttuneet keskeisesti kylmän sodan jälkeen. Atomiaseilla varusteltujen suurvaltojen sapelikalistelun ovat syrjäyttäneet terrorismi ja kyberuhat. Tämän lisäksi ilmastonmuutos on turvallisuushaaste.

Lue lisää »

Luottamus luetaan rivien välistä

31.01.2017

Alfa. Luottamus on kaiken alku. Ω. Oomega on sen loppu. Aikojen saatossa luottamuspulaan ovat kaatuneet lukemattomat toimitusjohtajat, yritykset, avioliitot ja valtioiden väliset lämpimät suhteet. Mistä luottamuksessa oikein on kyse?

Lue lisää »

Saarijärven Paavo ja arjen pienet hyvät teot

13.01.2017

Mitä yhteistä on J.L. Runebergin luomalla Saarijärven Paavolla, Tasavallan presidentin tuoreella uudenvuodenpuheella sekä nyky-yrittäjällä satavuotiaassa Suomessa? Tervetuloa mukaan aikamatkalle!

Lue lisää »