Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2019

facebook twitter instagram youtube

K-ryhmä

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, joka on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias.

Kesko on jo useana vuonna valittu maailman vastuullisimmaksi vähittäiskaupan toimijaksi. Meille se tarkoittaa turvallisia ja tutkittuja tuotteita, vastuullista hankintaa, sekä asiakkaiden arkea helpottavia palveluja.

K-ryhmä on suomalainen kaupan alan edelläkävijä, joka toimii yhdeksässä maassa. K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä ja on yksi suurimmista työllistäjistä ja veronmaksajista Suomessa. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. K-ryhmään kuuluu yli 2 000 kauppaa ja myyntimme on yli 13 mrd euroa. K-ruokakaupoissa käy päivittäin noin 1,2 miljoonaa asiakasta. K-ruokakaupat tarjoavat asiakkailleen sekä laadukasta että edullista ruokaa.

K-ruokakauppojen myymien päivittäistavaroiden laatua valvoo Keskon tuotetutkimuslaboratorio. Korkeatasoinen tutkimus varmistaa elintarvikkeiden turvallisuuden. Kotimaisten ruoantuottajien ja elintarviketeollisuuden elinvoimaisuus on Keskolle ensiarvoisen tärkeää. K-ruokakaupoissa myytävistä tuotteista noin 80 % on Suomessa valmistettuja.

Lisätietoja: www.kesko.fi