Nuku Rauhassa

Maanpuolustuksen Tuki ry / Kokonaisturvallisuuden juhlahanke 2019

facebook twitter instagram youtube

Metsä Group

Metsä Group on kansainvälisesti toimiva suomalainen metsäteollisuuskonserni, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä.

Metsä Group on kansainvälisesti toimiva suomalainen metsäteollisuuskonserni, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Metsä Group keskittyy puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa ja se työllistää noin 9 300 henkilöä.

Metsä Groupissa työturvallisuus on ammattitaitoa ja kiinteä osa päivittäistä johtamista. Työturvallisuuden johtamisjärjestelmät perustuvat ennakoivaan työhön ja yhtiö kehittää uusia tapoja vahvistaa turvallisuuskulttuuria ja sen myötä saavuttaa tapaturmaton työympäristö. Metsä Groupin toiminnan painopiste on Suomessa, ja maamme kokonaisturvallisuus on yhtiölle tärkeä perusta.

Yhtiön tuotteet valmistetaan hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja se käyttää tehtailla laadun, ympäristön ja tuoteturvallisuuden johtamisjärjestelmiä.

Metsä Groupin on sitoutunut käyttämään tuotteissaan vain kestävästi hoidetuista metsistä peräisin olevaa puuta ja yhtiössä tiedetään tarkkaan, mistä puu on peräisin.

Lisätietoja